pondelok 19. januára 2009
Celozrnné kaizerky
250 ml vody
3 PL oleje
1 PL octa
200g celozrnné pšeničnej múky (možno použiť i grahamovú)
100g hladkej múky - treba dať cca o 50 gr. viac
50g celozrnnej žitnej múky (ja som dala ražnú)
1 čl soli
1 čl cukru
1 čl sušeného nebo 1/4 čerstvého droždia
korenie (napr.Vegeta)
Po vymiesení vytvarovať kaizerky (viď dole návod), nechať cca 30 min. podkysnúť, potrieť vajíčkom a posypať semienkami, dať zapiecť na 180st. cca 15-20 min.
Zdroj:http://domacipekarny.dama.cz/recept.php?r=2479
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára